Conall

Tilbud

Kurser

Hvis du har interesse for kunst og kunne tænke dig at give dig i kast med det, vil lære nye spændende tekniker, eller bare prøve noget nyt, så tilbyder jeg indimellem kurser for grupper, når der er nok tilmeldte eller hvis en gruppe tager kontakt til mig. Du kan tilmelde dig via knappen her.

Ansøgning

Polterabend

Her hos Mylund Keramik tilbyder vi en række forskellige arrangementer som kan kombineres eller fokuseres på, vi kan lave alt fra Soft Clay photoshoots, til mulighed for at prøve at dreje, forme eller glasere egen tallerkener, kopper, skåle, eller andet. Kontakt for mere information!

Special Bestillinger

Spisestels set for bryllupper, restauranter, jubilæumnet, eller andet. Havekunsten som lige skal passe ind, glasering eller brændinger af det hjemmelavet. Ring eller kom forbi galleriet i åbningstiden og så kan vi finde ud af det.

``Raku on Wheels``

Efter aftale kan jeg komme forbi til et arrangement, fest, skole eller andet med mit eget raku brændings kit, ovn, glasur og forbrændt kopper eller skåle hvor man kan prøve at glasere sin helt egen og derefter få den brændt på 20-30 minutter. Pris kan forhandles, ring og hør mere!

Skole Projekter

I sammarbejde med BMMK kan jeg tilbyde en række forskellige kunst projekter, jeg er ikke sky for noget som helst og er altid frisk på skøre, store og små prokekter. Alt fra udsmykning til udstilling og udvikling. Du kan læse mere på BMMK's hjemmeside

BMMK's hjemmeside

Performance

Fremvisning af tekniker, til modeller der går rundt svøbt ind i ler, eller noget helt andet og unikt. Efter at have været med til Halloween arrangementer, til vandring igennem Aalborgs gader, og scene performance med Soft Clay kan der altid arrangeres noget spændende og sjovt. Så ring eller besøg i åbningstid og så kan vi snakke om sjove projekter.

Photoshoot

I sammarbejde med Media Art Connections tilbyder jeg muligheden for unikke og specielle photoshoots med alternative fokuspunkter, det kunne være Photoshoot med Soft Clay på kroppen eller bryllups fotografier, eller private arrangementer, dette inkludere mig selv og fotografen David Mar som er Film og TV Produktionstekniker. Ring og hør mere hvis du er interesseret!